Автоматика для воріт

Шановний госте, вас вітає компанія Дельта! Шукайте надійний електропривод для воріт, але не знаєте де придбати найбільш якісний? Ви прийшли точно за адресою! Наша фірма існує на ринку України багато років, тому нам довірилися тисячі покупців. Саме у нас ви знайдете широкий вибір автоматики для воріт різних видів від відомих брендів. Ви маєте можливість отримати консультацію з будь-якого виниклого питання від фахівців нашого центру. Постійним клієнтам і оптовим покупцям надається приємна знижка.

Чому автоматика для воріт від компанії Дельта стане вам вигідною

  • Бездоганна якість. Кожен товар має відповідний сертифікат від офіційного виробника
  • Наявність гарантійного сервісу весь модельний ряд. У випадку несправностей, не пов'язаних з недбалістю користувача, ми надамо безкоштовне технічне обслуговування.
  • Європейська технологія. Автоматика, доступна у нас, виготовляється в Європі. Сучасний рівень розробки дозволяє досягти найбільшого ефекту в роботі приводу.
  • Довговічність. Продукція вірно служить на благо користувачеві багато років. Техніка може працювати в умовах сильних морозів та високої температури повітря.
  • Тепер перейдемо безпосередньо до опису кожного виду автоматики. Сідайте зручніше і ми починаємо!

Наша компанія пропонує автоматику різних цінових рівнів:
довговічну та перевірену Nice, а також доступну та надійну AN-Motors.

Автоматика для розпашних воріт

Цей формат автоматики встановлюється на розпашні ворота. Ви, напевно, помічали такі ворота, які складаються з двох полотен. За допомогою приводу вуличні ворота відчиняють і зачиняються дистанційним методом. Кожна стулка воріт оснащується приводами. Можливо встановити різні види автоматики залежно від технічних параметрів воріт.

Автоматика для розпашних воріт ділиться на групи - може використовуватися в побутових цілях, так і на промислових базах. Це визначає інтенсивність використання воріт і термін експлуатації самої автоматики. Довжина і вага воріт визначають технічні показники розпашної автоматики.



Автоматика для відкатних воріт

Відкатні ворота останнім часом набирають популярності. Вони відчиняються не звичним методом, а завдяки з'їжджанню в бік по передбаченій рейці. Автоматика для відкатних воріт на сьогоднішній день вважається затребуваною серед користувачів. За допомогою неї можливо зручно організувати виїзд і в'їзд транспорту через ворота. Відкатні ворота - це насамперед економія простору під час відкривання. Завдяки автоматиці ворота надаватимуть користувачеві більший комфорт, а також безпеку у своєчасному закритті та міцному блокуванні.

Автоматика для відкатних воріт збільшує термін служби вхідних систем. Це пояснюється плавним переміщенням створів під час відкривання і закривання. Для водія виключено ризик наїзду на ворота, якщо в автоматиці встановлено фотоелемент. Саме він автоматично визначає машину, що насувається.

Автоматика для секційних воріт

Такий пристрій призначений для контролю над роботою секційних воріт. Секційні ворота вважаються найпоширенішими серед користувачів гаражів. Вони відкриваються шляхом з'їзду на стелю в особливі позиції. Автоматика підбирається безпосередньо під персональні габарити висоти і площі воріт. Також пошук технічного обладнання спирається на частоту використання воріт. На сьогоднішній день існують електроприводи для воріт гаражного та промислового типу. Автоматика для секційних воріт має бути цілісною, тому вона керується за допомогою електроприводу та пульта для дистанційного контролю. Додатково секційна автоматика може оснащуватися сигнальними лампами та фотоелементами.

Бренди автоматики для воріт

Came

Автоматика італійського виробництва монтується на ворота великої площі й ті, які піддаються частому використанню. Електроприводи CAME можуть працювати на низькій напрузі, тому вважаються дуже безпечними. Автоматика дає змогу відчиняти ворота частково, здійснювати плавне гальмування під час команди "відчинити" та "зачинити", сигналізувати про появу перешкоди. Механізми Came вирізняються особливою надійністю.

Faac

Італійська автоматика важільного типу, яку встановлюють на ті ворота, де неможливо встановити лінійний привід. Електропривод може впевнено працювати різних кліматичних умовах. Фірмове мастило AVIO дає змогу механізмам автоматики працювати на порядок довше та безшумно.

Nice

Автоматика італійського виробництва, яку заведено встановлювати на ворота розпашного типу. Електроприводи мають охолоджувальний мотор, привабливий дизайн.

Roger

Дана автоматика є надійною та універсальною для багатьох типів воріт. Компактність, безпека та досконалий дизайн - переваги для користувача.

BFT

Ця автоматика дає змогу зачиняти/відчиняти ворота автоматично, а й здійснювати ручне блокування за допомогою спеціального ключа. Електроприводи з фотоелементами проводять швидкісне закриття після звільнення. Більшість моделей може записувати до 60 користувачів, завдяки інтегрованим канальним приймачам.

-->

Instagram