Доставка по Україні

Пропонуємо вашій увазі доставку дверей у будь-яку точку України.
Асортимент нашої компанії включає вироби різноманітної конфігурації та оригінального дизайну. Тут ви знайдете металеві вогнестійкі двері, ексклюзивні моделі з дзеркалами та недорогі варіанти з оздобленням із МДФ. Весь товар має сертифікат якості згідно з європейськими стандартами та нормативами пожежної безпеки.

Замовлення дверей із доставкою
Для того щоб замовити безкоштовну доставку дверей в Харкові, рекомендуємо звернутися в наш магазин. Компанія здійснює операцію за найвигіднішими для клієнта умовами. Вся продукція виробляється за останніми технологіями з високоякісних і екологічно чистих матеріалів. На сайті представлені зразкові зразки виробів, однак за відсутності необхідного варіанту ви можете зробити попереднє замовлення бажаної моделі. Доставка по Харкову - БЕЗКОШТОВНО Вартість доставки за місто за домовленістю. Термін поставки дверей від 3-х днів.

Переваги замовлення дверей у нас
Замовити недорогі двері з доставкою в нашому магазині означає гарантовано придбати товар чудової якості. За певних обставин продаж товару може здійснюватися в розстрочку, а при купівлі двох і більше дверей діють знижки.
Ми надаємо повну інформацію про продукцію і даємо безкоштовну консультацію щодо вибору виду і моделі дверей. Крім того, ви можете підписатися на розсилку електронною поштою, куди надходитимуть сповіщення про нові цікаві пропозиції. При виникненні питань зв'язатися з нами за вказаним номером телефону або електронною адресою. Обговорити з нами деталі доставки товару та інші нюанси угоди.

Доставка покупки здійснюється оперативно і в будь-який зручний для клієнта час доби. Виріб підвозиться до під'їзду на транспорті зі спеціальними кріпленнями, що запобігає його можливому пошкодженню. Навантаження в ліфт або перенесення вручну безпосередньо до квартири можливі за додатковою домовленістю. За необхідності наші досвідчені майстри займуться встановленням нових дверей, включно з демонтажем старих!

Instagram